Беновска: Депутат от "Атака" ме дърпаше за косата и ми подсичаше краката да падна

35969
Беновска: Депутат от "Атака" ме дърпаше за косата и ми подсичаше краката да падна
Снимка: БГНЕС

Журналистката Илиана Беновска разкри пред БТВ как депутат от "Атака" е упражнил насилие върху нея.

"Димитър Димов ме скубеше за опашката и ми подсичаше отзад краката, за да падна на колене пред Волен Сидеров", заяви тя.

Беновска към Цветанов: Незабавно ми повдигнете обвинение

Политическият журналист и водещ в Радио К2 Илиана Беновска изпрати до Actualno.com официално писмо, адресирано до вицепремира Цветан Цв...

Това стана, когато попитах Сидеров в кулоарите на парламента на каква цена - финансова и политическа, осигурява кворума в Народното събрание, обясни журналистката.

Обърнах се и казах на депутата Димов: "А ако ти плесна един шамар", тогава стана голям скандал, разказа още Беновска.

Вчера от ГЕРБ заявиха, че ще инициират отстраняването на депутата от поста заместник-председател на Комисията по здравеопазването в Народното събрание. заради нахлуването на депутати от „Атака" в сградата на „Нова телевизия", сред които е бил и Димов.

"Нека най-сетне да спрем да коментираме този субект, а наместо това да се обърнем към сериозните проблеми в държавата ни като кризата, неработещата икономика, младежка безработица и така нататък", каза тя в коментар на събития около Волен Сидеров.

Борисов, педофил не сте, дайте отчет за управлението си

Отворено писмо до министър-председателя Бойко Борисов, изпратено ни от Илиана Беновска, журналист, „Радио К2”. Публикува...

"Откъде накъде този, който е финиширал първи не участва в това експертно управление, откъде накъде вторият и третият са мандатоносител и крепител на управлението в момента. Откъде накъде този, който е финиширал четвърти ще е този, който ще крепи управлението и ако той престане да го прави парламентът ще прекрати своята работа и съществуването си?", попита журналистката.

"Аз не съм била никога от ГЕРБ, докато те бяха на власт, аз четири години не ги оставях на мира и постоянно им задавах неудобни въпроси, но не е нормално най-голямата политическа сила да не участва по някакъв начин на първо място в ръководството на парламента и отделно в експертното управление на държавата. За каква промяна и искане за промяна може да говорим, ако не реагираме и не се справим със сегашната ситуация с лидера и част от депутатите от „Атака", каза още Беновска.

Тя добави, че в момента страната не е готова за предсрочни парламентарни избори, а ако се стигне до тях то ще се случи едно - сегашното управление ще затвърди позициите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com