БСП пуска "летящи чети" за референдума

12634
БСП пуска "летящи чети" за референдума

Соцлидерът Сергей Станишев изненадващо привика всички депутати на заседание час след началото заседанието на парламента. Всички до един напуснаха пленарната зала и се отзоваха на депешата на председателя. Но още в кулоарите чуха от него: "Стегнете се за референдума!, предаде Стандарт нюз.

Редовната сбирка на соцдепутатите била във вторник вечерта. Депутатите обаче се разсеяли с темата за нов конституционен съдия и референдума останал на заден план. Станишев не останал доволен от своите, отново им припомнил, че БСП няма да номинира магистрат за Конституционния съд и в сряда поставил ултиматум: "Две седмици искам силна кампания! Изкарайте хората да гласуват "за" на референдума".

Станишев: Късно е, либе, за китка

"Всички години на управлението на ГЕРБ досега бяха тотално отрицание на реалния диалог, на компромиса, на баланса на виждания между раз...

31 "летящи групи" съставени от депутати, кметове и червени шефове трябва да покрият максимален брой избиратели, и то по метода "от врата на врата". "Според резултатите в регионите ще правим листите", отсякъл директно ключов негов заместник. След два дни от Инициативния комитет за "Белене" пускат и телевизионен клип по темата. Видеото е разделено на няколко части, забавно е и звучи свежо, коментираха пиар-експерти, гледали вече суровия вариант. Изработването на клипа струвало 5 000 лв., а млад, но известен актьор играел главната роля. Снощи Станишев участва в публична лекция за "Белене" във ВИАС с Янаки Стоилов и Румен Овчаров. А от днес червените експерти започват агитационна совалка из страната.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com