БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за майските празници

3715
БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за майските празници
Снимка: БГНЕС

От днес "Холдинг БДЖ" ЕАД въвежда предварителна продажба на билети и резервации за седящи места за всички категории бързи влакове по повод предстоящите майски празници.

Предварителната продажба на билети се въвежда за удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак през периода на празничните дни по повод Международния ден на труда (1 май) и Деня на храбростта (Гергьовден), съобщиха от БДЖ.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят празнични периоди. По този начин "Холдинг БДЖ" ЕАД дава възможност на клиентите да планират предварително своите пътувания, своевременно да направят резервации за седящи места, както и да закупят билет за предпочитания от тях влак в срок от 16 дни преди самото пътуване.

Предварителната продажба на билети, която железопътният превозвач стартира, ще се извършва във всички гари и железопътни бюра в страната за периода от 21-и април до 6-и май. Клиентите на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с гишетата "Информация" и билетните каси в гарите и бюрата са посочени на интернет страницата на железопътния превозвач www.bdz.bg).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com