БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за 24 май

13617
БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за 24 май

За удобство на клиентите, които предвиждат да пътуват с влак през периода на празничните дни по повод Деня на славянската писменост и култура, от днес, 13-и май, "Холдинг Български държавни железници" ЕАД въвежда предварителна продажба на билети и резервации за седящи места за всички категории бързи влакове, съобщиха от БДЖ, предаде БГНЕС.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстои по-дълъг период от празнични дни. По този начин "Холдинг Български държавни железници" ЕАД дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, своевременно да направят резервации за седящи места, както и да закупят билет за предпочитания от тях влак в срок от 14 дни преди самото пътуване.

Предварителната продажба на билети и резервациите за седящи места ще се извършва във всички гари и железопътни бюра в страната за периода от 13-и до 27-и май. Клиентите на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с гишетата "Информация" и билетните каси в гарите и бюрата са посочени на интернет страницата на железопътния превозвач (www.bdz.bg).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество