21-годишен убил приятел, направи пълни самопризнания

10838
21-годишен убил приятел, направи пълни самопризнания
Снимка: БГНЕС

21-годишният бивш възпитаник на бургаското морско училище Тодор Атанасов, който бе обвинен в убийството на свой приятел, е направил самопризнания, съобщава "24 часа".

Според разследването Атанасов е намушкал на 4 места в гръдния кош 22-годишния си приятел Николай Христов, с когото са учили в една и съща гимназия и от години живеят в един и същ блок. Засега обвинението е само по чл.115, то е работно, няма квалифициращи обстоятелства, но може де се промени след като излязат резултатите от експертизите, каза наблюдаващият прокурор Калина Чапкънова, административен шеф на окръжното обвинение.

Мъжът на кметицата на Хисаря е открит мъртъв

Съпругът на Пенка Ганева, кмет на община Хисаря, е открит мъртъв в гаража му. Предполага се, че става въпрос за самоубийство, няма да...

Поръчана е съдебно-медицинска експертиза, която ще изясни дали Николай е изхвърлен от колата жив и след колко време от намушкванията е настъпила смъртта. Основната версия, по която полицията работи, е грабеж, но все още такова обвинение на Тодор не е повдигнато.

22-годишният дистрибутор на хранителни продукти Николай Христов изчезва в петък. Той не се прибира от работа след поредния тур из областта. На следващия ден - 19 април, родителите му търсят помощ от полицията. сигналът е подаден около 13.30 ч.

Полицаите намират служебната кола на Николай изоставена край Банево и попадат на кървави следи. По непотвърдена информация там намират и улики от Тодор. Момчето е с досие и това улеснява разследващите.

 

Атанаска Георгиева минала успешно психотест преди две години

Атанаска Георгиева, която призна, че е убила 8-годишната Александра от Поморие, е изкарала психотест преди 2 години. Това разказват пре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com