20 000 лева за проекти на екологична и културна тема

8233
20 000 лева за проекти на екологична и културна тема

Предстои финалът на 18-ото издание на Дарителската програма за опазване на природното и културно наследство в България. Основна цел на конкурса е да издирва и подкрепя проекти, които се грижат за околната среда и съхраняване на природните ресурси, за културната съкровищница и националната памет. Програмата целенасочено поощрява също детско и младежко участие, като насърчава социалната ангажираност на младежите отново в двете важни направления – екология и култура.

Кандидатстването в Дарителската програма е изключително лесно – попълнен кратък формуляр с целево описание на проекта, заедно с приложени илюстративни материали се изпращат до координационния център в София. Регламентът и формулярът за участие са публикувани на сайта www.motopfohe.bg

Стартира дарителската програма на „Мото-Пфое“ за съхраняване на ценностите

Дарителската програма за опазване на природното и културно наследство на България на „Мото-Пфое“ има вече 17 издания от 199...

 До 29 ноември т.г. компанията-организатор Мото-Пфое, приема неограничен брой проекти в двете направления екология и култура. Важно условие е кандидатстващите разработки да са в процес на реализация към момента на подаване на документите. Проекти, чиито автори са деца и младежи на възраст до 18 години, участват под ръководството на пълнолетни лица.

Общият награден фонд за 2014 г. е в размер на 20 000 лв. Ще бъде отличен един национален победител и ще се присъдят до две поощрителни награди.

Експертно жури оценява проектите – председател е д-р Петър Янков от Българското дружество за защита на птиците, а членове са представители на министерствата на околната среда и водите, културата, науката и образованието. Наблюдател при журирането е организацията WWF България.

Крайният срок за подаване на документи за участие е 29 ноември 2014 г. Информация може да се получи на тел. (02) 9842 257, 9842 269, 9842 273 и на contacts@motopfohe.bg.

„Мото-Пфое“ отвори нов комплекс в Бургас

Вчера в Бургас отвори врати най-новият и модерен търговско-сервизен комплекс на „Мото-Пфое“. Комплексът е построен върху па...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com