1 октомври в снимки

39400
1 октомври в снимки
Снимка: Фондация "ЕкоОбщност"

От 1 октомври започва гласуването за най-обичано българско дърво в петото издание на конкурса, търсещ историите, които свързват хората с техните любими дървета.

30 септември в снимки

Вулканът Онтаке, Япония, сниман от въздуха. Изригването му отне живота на 36 души. На 30 септември 1964 г. светът се сдобива с една...

Десетки служители на TV7 и News7 залепиха с тиксо устните си в знак на протест. Те излязоха да изразят недоволството си пред сградата на Софийски градски съд.

Дъщерите на рокзвездите определено са слабост на бащите си. Те са модели, диджеи, актриси, музикантки и... доста красиви дами.

Мексиканската телевизия Tercer Milenio на журналиста и уфолог Жайме Маусан излъчи материал, посветен на фотографирано преди време извънземно в България!

29 септември в снимки

На 29 септември се отбелязва Световния ден на сърцето. Тази година фокусът е върху алармирането на институциите и обществеността за вре...

Заразеният с ебола мъж, намиращ се в САЩ, е хоспитализиран в една от болниците на Далас, щата Тексас. Специалистите не изключват възможността болният да е заразил други хора в страната. 

Фирмата "Scough" предлагат интересен продукт. Това е шал, който не само държи топло на врата, но и предпазва от грип и химическа атака.


26 септември в снимки

Истински малък оазис са си направили сред сивотата на панелните блокове живущите в блок 112 във варненския квартал "Младост". Гражда...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com